LuotettavaKumppaniyritys

Kunnossapitopalvelut

JTT Konepaja Oy:n kunnossapitopalvelutoiminta käsittää eri tyyppisiä kunnossapito-, huolto- ja asennuspalveluja. Mekaanisten kunnossapitopalveluiden lisäksi teemme myös laserlinjauksia sekä lämpökamerakuvauksia. Asiakkaina useiden vuosien ajan olleet metsäteollisuus ja voimalaitokset ovat todenneet, että JTT Konepaja Oy:n palvelu on määrätietoista ja ammattitaitoista - myös venymiskykyä löytyy tiukoissakin aikatauluissa.

Konepajapalvelut

JTT Konepaja Oy:n konepajapalvelut käsittävät alihankinta-, osahankinta- ja sopimustoimituksia konepajateollisuudelle ja muulle asiakaskunnalle. Yhtiön konepaja Joutsenossa on palveluvalmis ja tehokas. Tuotteiden korkea laatu ja oikea-aikaiset toimitukset ovat JTT Konepaja Oy:n asiakaspalvelun lähtökohta.

Projektitoimitukset

JTT Konepaja Oy:n projektitoimitukset ovat konepajatoimintaan liittyviä sopimuspohjaisia suoria asiakastoimituksia. JTT-konepajalaiset ovat vuosien kokemuksen perusteella oppineet toimimaan joustavassa yhteistyössä niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Olemme osakas Seppä Engineering Oy insinööritoimistossa. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme palvelua aina suunnittelusta käynnissäpitoon asti. Monien vaativien projektitien kitkaton läpivienti on todistus kokemuksen mukana tulleesta projektihallinnan osaamisesta.

JTT Konepaja Oy
Terästie 10. 54100 JOUTSENO. Puh 020 754 54 80, Sähköposti: jtt-konepaja@jtt-konepaja.fi